Minggu Pengurusan Pelajar baharu sesi 2023/2024

Masa: 8.00 pagi- 4.00 petang
Tempat: Kolej Matrikulasi Kejuruteraan Johor
Anjuaran: Jawatankuasa Minggu Pengurusan Pelajar Baharu Sesi 2023/2024

Tahniah dan selamat datang kepada pelajar baharu sesi 2023/2024 ke Kolej Matrikulasi Kejuruteraan Johor, Pontian.

Pada tahun ini, Minggu Pengurusan Pelajar Baharu (MPPB) mengorak langkah menyusun program dan aktiviti yang bakal dilaksanakan sepanjang MPPB. Ahli jawatankuasa MPPB bertanggungjawab dalam memastikan sebarang perancangan dan agenda MPPB berjalan dengan lancar di samping menjadi tulang belakang dalam merealisasikan semua interaksi dan LDK.  Minggu Pendaftaran dan Pengurusan Pelajar Baharu telah berlangsung bermula 9 Julai 2023, hari pendaftaran dan 10 hingga 12 Julai 2023 bagi sesi interaksi.

Objektif MPPB adalah untuk menyesuaikan diri pelajar baharu dengan suasana dan persekitaran kolej, merapatkan dan mengeratkan hubungan silaturahim, memberi pendedahan dan peluang kepada para pelajar untuk menganjurkan sesuatu program sebagai pengalaman yang sangat berguna pada masa hadapan.

Program MPPPB ini diharapkan dapat mencapai objektif dan matlamat yang ingin dicapai Oleh itu, pentingnya kerjasama dan daya usaha kerja yang baik daripada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung untuk menjayakan program ini.

SILA KLIK DISINI UNTUK KE GALERI MPPB

Read 20 times Last modified on Ahad, 10 September 2023 07:50